OSPOSOBLJAVANJE PARAGLAJDING PILOT TANDEM INSTRUKTOR

  Sa kraja 2019 godine sa prijateljima donosimo odluku da od 2020 godine poslujemo kao samostalna ATO orgnizacija i u tu svrhu smo izradili Operativno i Trening uputstvo sto je ujedno i za sve takve organizacije neophodno i sto je sveto pismo.

   Pocetak februara 2020 godine smo u proceduri verifikacije organizacije kod Direktorata civilnog vazduhoplovstva i ocekivano vreme zavrsetka kompletne procedure je od sredine februara 2020 godine. Tako da ce veoma uskoro prvi piloti biti upisani pod nasim sopstvenim imenom :)

   COVID 19 situacija i zakljucavanje je malo prolongirala inspekciju ali ne krajnji cilj. Od Aprila 2021 samo i zvanicno SRB.ATO-210.

Zvanican naziv centra za obuku je Centar za obuku pilota i instruktora “Extreme sports” i registrovan je pod oznakom: SRB.ATO-210, organizacija i instruktori imaju svoje pecate a za pravne poslove se koristi pravni subjekat Sportsko drustvo “Ekstremni sportovi” iz Arilja.

Organizacina sema u nasoj ATO organizaciji se razlikuje u pomocnicima instruktor-a. Tj, dodata funkcija ljudi koji su angazovani kao neletcko osoblje ili letacko osoblje i ciji je zadatak da budu pri ruci instruktorima narocito kada se radi sa vise ucenika u isto vreme. A u isto vreme da su obuceni za svu vrstu pomoci od logistike do pomoci u postavljanju glajdera ...

Direktor centra je: Aleksandar Cirkovic, SRB.0001/0970 (Odgovorni rukovodilac i rukovodilac obuke)

Instruktori u centru su: Aleksandar Cirkovic, SRB.0001/0970 i Slobodan Maletic, SRB.0063/1437

Pomocnik kao letacko osoblje je: Bogdan Bundalo SRB.0053/1413

Pomocnici kao neletacko osoblje su: Milan Jeftic iz Sevojna i Zoran Bojovic iz Arilja

Centar za obuku je osposobljen za obavljanje poslova obuke pilota paraglajdera, preobuke tandem pilota i obuke insruktora paraglajding-a.
Ljudski resursi u centru ya obuku
CEO na LinkedIn portalu Prisutni smo i na Instagramu Vise o nasim video kanalu naravno na youtube.com Upoynajte nas na facebook stranici ParaglidingSerbia.com Posaljite nam poruku psredstvom WhatsApp-a Naravno i preko Viber-a Tradicionalni poziv na mobilni