KURS “A”- EP “Elementary pilot”
Obuka pilot paraglajdera nivo A.

   Je pocetni i ujedno tezi deo procedure do zvanicne licence pilota paraglajdera. Pocetni jer malo toga znamo o paraglajdingu, a i tezi jer nasa genetrska predispozicija nije da letimo ali mozemo da naucimo.

   Ni ptice se ne radjaju sa vestinom letenja, ali imaju genetsku predispoziciju.

   Ljudski mozak je toliko savrsen da mu svojstvo ucenja nije strano. Tu su nam saveznici prevashodno psihicka volja i fizicka snaga :)

   Na ovom kursu cemo savlati teoretska znanja iz: Konstrukcije i materijala, Propisa, Teorije Letenja i osnove Meteorologije.

   Prakticne vestine koje cemo savladati do stepena automatizacije su: svi Groundhanding elementi, Pravoliniski let i let do 90 stepeni zaokretom. Podrazumevano u stepenu automatizacije tj. samostalnih odluka sa planim leta i samim letom.

   Vremenski period kursa moze biti od 2 nedelje pa do 6 meseci.

   Za 2 nedelje privatnog kursa je moguce doci do zeljenog nivoa. U ovom intenzitetu smo planirali do 12 radnih dana i sa dva radna dama fizickog odmaranja. Vremenski uslovi od sredine Maja do kraja Avgusta su idealni za ovakav plan malo kisnih dana :)

   Privatni vikend kurs takodje mozemo organizovati tokom cele godine stim da je minimum minimuma obaveza da se radi bar svaki lep vikend na nasoj pllanini Zlatiboru :)
CEO na LinkedIn portalu Prisutni smo i na Instagramu Vise o nasim video kanalu naravno na youtube.com Upoynajte nas na facebook stranici ParaglidingSerbia.com Posaljite nam poruku psredstvom WhatsApp-a Naravno i preko Viber-a Tradicionalni poziv na mobilni